دست های مدیون ...

  • خانه 
  • شهیدانه 
  • تماس  
  • ورود 

ترفندهای فریز کردن پیاز 

19 فروردین 1396 توسط ساحل

فریز کردن برای افرادی که از پیاز زیادی برای پخت و پز استفاده میکنند بسیار باصرفه می باشد.اگر چند قطعه پیاز در داخل فریزر داشته باشید برای مواقع لزوم بسیار مفید است.آماده کردن پیاز برای حفظ بو و طعم قبل از فریز کردن خیلی مهم است .اگرچه می توان از پیازهای حلقه شده برای پخت و پز استفاده کنید.
روش یک از سه: فریز کردن پیاز راحت ترین راه است.
۱- پیاز را پوست کنده و حلقه حلقه کنید.
سیر
برای اینکه پیاز را برای فریز کردن آماده کنیم یک چاقوی تیز بردارید و سرآن را ببرید. پیاز را نصف کنید و پوست آن را بکنید و پیاز را با سایز دلخواهتان برش دهید.
ریز کردن پیازها کوچکتر از سایز ۱.۳ سانتی متر مناسب نیست چون پیاز ریز در یخ محو میشود .

پیاز را به جای قطعه قطعه کردن برش دهید و به صورت باریک استفاده کنید.

۲- پیاز را در داخل پاکت های فریزری بگذارید.
پیاز درمانی
هنگامی که شما پیازها را با سایز دلخواهتان قطعه قطعه کردید آنها را به داخل یک کیسه فریزری انتقال دهید .پیازها را به صورت یک لایه نازک و مسطح درآورید تا از انباشته شدن آنها بروی هم جلوگیری شود.هوای کیسه را خارج کنید و درب کیسه را محکم ببندید.
هنگامی که قصد فریز کردن تعداد زیادی پیاز را دارید آنها را به صورت یک ردیف و لایه نازک روی هم بریزید و از انباشتگی آنها خودداری کنید و سپس آنها را در یک ظرف فریزری به مدت دو تا سه ساعت داخل فریزر بگذارید حال آنها را با خیال راحت به فریزر منتقل کنید.

 از کیسه فریزهای ضخیم استفاده کنید تا عطر و بوی پیاز خارج نشود و توانایی حفاظت پیازها را داشته باشد اگرکیسه تان نازک است از دو کیسه روی هم استفاده کنید.

۳- بر روی کیسه های فریزری شده برچسب بزنید.
پیاز داغ
قبل از اینکه پیازها را بسته بندی کنید با ماژیک روی آنها برچسب بزنید و آنها را به صورت یک لایه روی هم قرار دهید.
 این پیازهای فریزری تا شش ماه قابل استفاده هستند.

 اگر چندین بسته پیاز در یخچال دارید همه ی آنها را یک بسته کنید و به صورت یک لایه روی هم قرار دهید با این کار فضای کمتری هم اشغال میشود.

روش دو از سه: قبل از فریز کردن پیازها را سفید کنید.
۱- پیازها را پوست کنده و خورد کنید.
گل پیاز
قسمت سر و دم پیاز را ببرید و پوست پیاز را خارج کنید و پیازها را با یک چاقوی تیز به قطعات دلخواه برش دهید.
۲- یک قابلمه آب جوش کنید.
آب پیاز
یک قابلمه کوچک را پر از آب کنید و بر روی شعله قرار دهید و شعله را زیاد کنید و اجازه دهید تا جوش بیاید. این کار ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زمان میبرد.
مقدار آبی که استفاده میکنید بستگی به تعداد پیازها دارد.برای هر ۳۷۳ گرم به اندازه یک گالن آب نیاز است.

۳- پیازها را به آب جوش اضافه کنید و چند دقیقه اجازه دهید بجوشد.
پوست پیاز
وقتی که آب جوش شد پیازها را داخل قابلمه بریزید. درب قابلمه را بگذارید و ۳ تا ۷ دقیقه به آن زمان پخت دهید.
هرچه مقدار پیازها بیشتر باشد زمان بیشتری برای سفید شدن نیاز دارند.

پیازها را شسته و در داخل صافی بریزید و سپس داخل قابلمه آب جوش بگذارید و زمانی که پخت انجام شد. میتوانید به راحتی آنها را خارج کنید.

۴- پیازها را به یک کاسه آب سرد منتقل کنید.
پیاز ترشی
پس از اینکه پیازها را از داخل آب جوش خارج کردید فورا داخل آب یخ بریزید تا از فرآیند پختن جلوگیری کنید.به همان میزان زمانی که داخل آب جوش بود باید به همان نسبت هم داخل آب یخ بماند.
آب سرد یا آب یخی که استفاده میکنید نباید از ۱۵ درجه سلسیوس بیشتر باشد.

هنگامی که پیازها را داخل آب سرد ریختید آنها را چند بار هم بزنید تا مطمعن شوید که سرما به همه آنها منتقل شده.

۵- آب اضافی پیازها را بگیرید و آنها را داخل کیسه فریزر بگذارید.
قیمت پیاز
بعد از اینکه پیازها به اندازه کافی در آب سرد ماندندآنها را با صافی جدا کنید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود سپس آن ها را با یک دستمال تمیز خشک کنید و درون کیسه بگذارید و در داخل فریزر قرار دهید.
 فراموش نکنید که بر روی کیسه ها برچسب بزنید و تاریخ آنها را یادداشت کنید.

روش سه از سه: پیازها را پوره کنید و داخل فریزر بگذارید
۱- پیازها را پوست کنده و برش دهید.
فریز کردن
با یک چاقو سر و ته پیاز را ببرید بااین کار پوسته ها به راحتی خارج میشود، سپس پیازها را قطعه قطعه کنید تا برای پوره شدن آماده شود البته قطعات باید کوچک باشند تا در مخلوط کن جابگیرند.
۲- پیازها را داخل مخلوط کن ریخته و پوره درست کنید.
فریز کردن
پیازها را داخل مخلوط کن بریزید و بر روی پوره تنظیمات را بگذاریم .
 اگر شما میخواهید مقدار زیادی پیاز را در فریزر نگه داری کنید پوره بهترین گزینه است اما هنگام ریختن پیازها داخل دستگاه مراقب باشیم که بیش از حد داخل مخلوط کن نریزیم چون از کار کردن تیغه ها جلوگیری میکند.

اگر موتور دستگاه مخلوط کن ضعیف است هرازگاهی در مخلوط کن را باز کنید و چرخشی در آن بدهید و پیازها را در معرض برخورد با تیغه ها قرار دهید.

۳- پیازهای پوره شده را داخل قالب های یخ بریزید و درون فریزر بگذارید.
فریز کردن
هنگامی که پیازها پوره شدند با یک قاشق آنها را داخل قالب یخ بریزید . قالب را در فریزر بگذارید و اجازه دهید که پیازها به طور کامل فریز شوند.این کار ممکن است چندساعت طول بکشد.
برای جلوگیری از ایجاد بو در فریزر بر روی قالب پیازها یک نایلون فریزری بکشید و آن را ببندید.

۴- قالب های یخ پر شده از پیاز را درون یک کیسه پلاستیک بریزید و در داخل فریزر قرار دهید.
فریز
هنگامی که پبازها به طور کامل یخ زدند آنها را از قالب جدا کنید و داخل کیسه بریزید و سپس درون فریزر بگذارید .پیازها اکنون آماده استفاده هستند .
فراموش نکنید که برچسب تاریخ به پیازها بزنید و تا شش ماه بعد قابلیت استفاده خواهند داشت.

این پیازها در انواع سس ها ،سوپ ها و غذاها قابل استفاده هستند.

رسانه دکتر سلامت

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: پاسخ های ماندنی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

دست های مدیون ...

شهدا ! تا زنده ایم شرمنده ایم !
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • تربیت دینی
    • تربیت کودک
  • طب سنتی
  • هنرهای دستی
  • بقیه الشهدا
  • زندگی طلبگی
  • احادیت تربیتی
  • اعمال ماه رمضان
  • نکات تفسیری
  • تصاویر بدون شرح
  • دلنوشته
  • تلنگر
  • پاسخ های ماندنی

Random photo

معرفی کتاب

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس